Over Ons

Bij Lina Beauty & Cosmetics zijn we trots op onze recente oprichting en snelle groei in Nederland. Ons bedrijf, geboren uit een passie voor schoonheid en welzijn, streeft ernaar om de beste natuurlijke en veganistische cosmetica te bieden die volledig vrij zijn van chemicaliën en verontreinigingen. Onze producten worden met de grootste zorg en liefde vervaardigd om ervoor te zorgen dat ze niet alleen jouw natuurlijke schoonheid versterken, maar ook jouw huid gezond houden.

Onze collectie omvat een breed scala aan make-up en verzorgingsproducten, allemaal ontworpen met de hoogste kwaliteit ingrediënten en productienormen die voldoen aan de strenge Europese regelgeving. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om je zelfverzekerd en prachtig te voelen, van foundation en blush tot oogschaduw en lippenstift.

Elke stap in ons productieproces is gericht op duurzaamheid en het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk. We kiezen bewust voor ingrediënten die ethisch en verantwoord zijn, en we zorgen ervoor dat onze producten geen schadelijke chemicaliën bevatten. Dit betekent dat je met een gerust hart kunt genieten van onze make-up, wetende dat je huid wordt verzorgd met de beste natuurlijke ingrediënten.

Daarnaast blijven we ons voortdurend ontwikkelen en innoveren om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Onze workshops en persoonlijke adviesdiensten zijn ontworpen om je te helpen het meeste uit onze producten te halen, zodat je altijd kunt stralen met vertrouwen en schoonheid.

Bij Lina Beauty & Cosmetics geloven we dat ware schoonheid van binnenuit komt en dat iedereen het verdient om zich prachtig en zelfverzekerd te voelen. Ontdek onze prachtige collectie en ervaar zelf waarom zoveel vrouwen in Nederland en daarbuiten voor onze producten kiezen. Welkom bij de familie van Lina Beauty & Cosmetics, waar jouw schoonheid onze inspiratie is.

Teammembers

Explore product collections from our vendors

Marvin McKinney

CEO, co-founder

Dianne Russell

CEO, co-founder

Kristin Watson

CEO, co-founder

lina beauty